Vad händer på Perlin?


2012-02-17

Rörservice i Gamla Stan

Gamla Stans Rörservice är ett litet företag i Stockhom, Gamla Stan som värderar den personliga kontakten med kunderna högt. Det ger dem nöja kunder och goda referenser.
Läs mer
2011-10-24

Umbraco CMS - Innehållshantering

Önskemål om s.k. Open Source-lösningar när det gäller CMS-system (innehållshantering) har ökat de senaste åren. Vi på Perlin har jobbat med och utvärderat ett antal intressanta Open Source-lösningar där naturligtvis WordPress, Drupal och Joomla har varit heta kandidater men faktum är att vi har kommit fram till att det danska systemet Umbraco är ett mycket intressant alternativ för oss och våra kunder. Detta beror bl.a. på den kombination av enkelhet och flexibilitet som systemet erbjuder.
Läs mer


2011-09-14

En handelsbod i modern tappning

Precis som i den gamla handelsboden, där handlaren alltid hade tid att växla några ord samt var fri att sälja just det som kunden ville ha, är Toolcom också fria att sälja det som deras kunder vill ha.
Läs mer
2011-04-07

Hyr en egen sjö av Sveaskog

Sveaskog är Sveriges största skogsägare. De är Sveriges ledande leverantör av timmer, massaved och biobränsle. Vad många däremot kanske inte vet är att man som privatperson kan hyra mark av dem. Varför inte en egen sjö!
Läs mer


2011-03-21

Nylansering av Ibumetin.se

Tillsammans med Pixelpitch har vi tagit fram en ny webbplats för Nycomeds läkemedel Ibumetin. I samband med nylanseringen valde Nycomed att flytta hela webbplatsen till oss på Perlin.
Läs mer