Programmering, ramverk och tekniker

C#, VB, .NET Standard, .NET Core, JS, ES5, ES6, ES7, NodeJs, Angular, React, Webpack, Gulp, Bower...

Det är vanligt att utvecklare slänger sig med förkortningar och komplicerade termer. Precis som inom många andra yrkeskårer så blir kommunikationen, mellan de insatta, effektivare och minskar risken för missförstånd. För dig som kund däremot riskerar dessa termer snarare att skapa förvirring än klarhet.

När man går på restaurang bryr man sig sällan om vilka verktyg eller tekniker kocken använder. Visst, det är inte helt ovanligt att menyn innehåller ord som brässerad, pocherad eller blancherad. För de gäster som faktiskt vet vad det betyder kan det vara värdefull information men för många säger det inte så mycket. Som gäst är nog det viktigaste att maten smakar bra, att man blir bra bemött och att hela upplevelsen är prisvärd.

Vår ambition är att alltid kommuniera på ett språk som våra kunder förstår. På det sättet försäkrar vi både oss själva och våra kunder om att vi använder rätt kombination av tekniker för att uppfylla det mål som skall uppnås.

Vi översätter dina idéer till fungerande system

Vår ambition är att du som kund inte ska behöva bry dig om allt "fikonspråk" och alla tekniska detaljer. Vi hjälper dig helt enkelt att översätta dina goda idéer till ett fungerande system som uppfyller alla mål och krav på ett effektivt sätt.

Berätta gärna om dina idéer

Du måste ange ditt namn
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange telefonnummer
Du måste ange meddelande
×
Genom att klicka på "Skicka" ovan så godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.