Referenser

Här finner du ett axplock av våra kunder. Vi hjälper våra kunder med allt från design av enkla snygga hemsidor till avancerade webbstrategier och e-handelslösningar. Vårt kärnområde är Stockholm men som ni kan se nedan så arbetar vi även med företag runt om i landet.

Tyréns

Tyréns

Tyréns är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom samhällsbyggnad. Tyréns skapar i samspel med kunder och partners hållbara lösningar inom stadsutveckling och infrastruktur. Tyréns har 2 700 medarbetare och verksamhet i Sverige, Danmark, England, Estland och Litauen. Vårt samarbete med Tyréns startade 2014 med att Tyréns skulle bygga ett nytt Intranät. Kunden har en egen IT-avdelning och projektet har drivits av Tyréns själva men vi på Perlin har varit involverade i egenskap av Umbraco specialister. Under 2018 har samarbetet utökats då vi på Perlin har arbetat än närmare kunden på plats. Arbetet består av fler delar än tidigare men fortfarande med störst fokus på Tyréns Umbraco lösningar.


Takeda Pharma AB

Takeda Pharma AB

Takeda är ett patientfokuserat, innovationsdrivet globalt läkemedelsföretag. Företaget har en lång historia och grundades redan för 235 år sedan! Företages motto är en bättre hälsa och därmed en bättre framtid för människor runt om i världen. Vi har hjälpt Takeda i mer än 10 år. Bl.a. har vi skapat och utvecklat ett antal produkt-, information- och kampanjsidor. Idag har vi ansvar för den publika sajten takeda.se som använder sig av en global EPI-server-lösning. Perlin bistår även som konsulter avseende företagets intranät (Sharepoint) och övriga webbrelaterade frågor.


Ilya Pharma

Ilya Pharma

Ilya Pharma utvecklar nästa generations biologiska läkemedel för att behandla sår i hud och slemhinnor. I augusti 2019 blev Ilya Pharma utvald som ett av de 30 mest innovativa företagen som presenteras speciellt vid Redefining Early Stage Investment RESI 2019 i Boston 11 september. Vi på Perlin Systems har utvecklat Ilyas sajt och även hjälpt Ilya Pharma med bl.a. implementering av Office 365.


Meductus

Meductus

Meductus arbetar som konsulter inom läkemedelsbranschen. Perlin har i samarbete med Meductus tagit fram applikationer för bl.a. utbildning. Applikationerna har konfigurerats och administrerats via internet med ett system som har Umbraco som grund. Därefter har applikationerna kunnat användas både på Internet och även som fristående applikationer på t.ex. USB-stick. Systemet möjliggör även att t.ex. under ett seminarie kunna koppla applikationen till ett mentometersystem som samlar in data till applikationen för direkt presentation eller senare bearbetning i Umbraco. Bland kunderna märks några av Sveriges största läkemedelsbolag.


De 5 Stora

De 5 Stora

Stiftelse bakom De 5 Stora driver den mycket omtalade och informativa webbplatsen De 5 Stora som handlar om våra stora rovdjur. Utöver denna sajt driver man även en systersajt, Rovdjursskolan, som framförallt riktar sig till skolungdomar i alla åldrar. Perlin har utvecklat det grafiska gränssnittet för båda webbplatserna och innehållet på webbplatserna samt i nyhetsbrev administreras via Impleo. Förutom webbplatserna har Perlin har även hjälpt kunden att utveckla applikationer för ett antal utställningsmontrar på rovdjurscentret


GR Avloppsrensning

GR Avloppsrensning

Förutom att Perlin har byggt företaget GR Avloppsrensning sajt så är de en av alla våra kunder som anlitar oss även för sökmotoroptimering och löpande annonsering via Google AdWords. Vidare så har företaget även lagt över ansvaret avseende övriga IT-system till oss. Detta är något som vi märker att fler kunder önskar då kunden på detta sätt endast behöver ha kontakt med en leverantör när det gäller allt som har med IT att göra. Dvs. alltifrån kontorets datorer till webbplatsen sköts av en leverantör.


Delfinbuss

Delfinbuss

Webbplatsen var från början tänkt endast som en företagspresentation men har under åren utvecklats till att även hantera nyhetsbrev, bussbokningar, lastlistor, statistik m.m. Webbplatsen presenteras både på svenska och engelska. Delfinbuss använder Impleo för administration av resorna och Umbraco för webbplatsens innehåll. Perlin har tagit fram webbplatsens design utifrån Delfinbuss grafiska profil.


Flygtorget

Flygtorget

Flygtorget har allt sedan 1999 haft Perlin som leverantör av webblösningar och nyhetsbrevshanteringssystem. Allt administreras via Impleo. Perlin har även tagit fram den grafiska profilen för Flygtorget.


Saab AB

Saab AB

Saab är en av Perlins äldsta kunder. Webbplatsen saabaircraftleasing.com har förändrats många gånger under årens lopp. Även Saab använder vårt innehållshanteringssystem Impleo.


Ekoturismföreningen / Naturens Bästa

Ekoturismföreningen / Naturens Bästa

Ekoturismföreningen driver två webbplatser. Dels föreningens egen sida och dels kvalitetsmärket Naturens Bästa. Perlin har tagit fram design och gränssnitt baserat på föreningens grafiska profil. Allt innehåll administreras via Impleo. Webbplatsen Naturens Bästa presenteras på både svenska och engelska. Vi är även stolta över att vi tillsammans med Ekoturismföreningen tilldelades Svenska Publishing Priset när webbplatsen lanserades.


Cykelringen

Cykelringen

Perlin har här byggt webbplatsen åt Cykelringen utifrån ett befintligt order-, lager-, faktureringssystem som har utvecklats av en av våra samarbetspartners.


Sveaskog Naturupplevelser

Sveaskog Naturupplevelser

Sveaskog Naturupplevelser arbetar med att utveckla skogens värden. De upplåter mark och vatten för jakt, fiske och naturupplevelser samt driver verksamheter där skogen och vattnet är kärnan i affärerna. Vi på Perlin har hjälpt Sveaskog att ta fram digitalt annonsmaterial för annonskampanjer som lyfter fram den här delen av Sveaskogs verksamhet.


 

Vill du veta mer om vad vi gör?

Du måste ange ditt namn
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange telefonnummer
Du måste ange meddelande
×
Genom att klicka på "Skicka" ovan så godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.