Publiceringsverktyg

Välj ett publiceringsverktyg / innehållshanteringssystem (CMS-system) som passar ert företag. Vi hjälper dig att välja ett CMS-system som passar just för ert behov. Vi har inga förutfattade åsikter om vilket verktyg som skall användas utan baserar våra rekommendationer på en analys av era förutsättningar samt målen på kort och lång sikt.

Open Source

Fördelen med en s.k. Open Source-lösning kan vara att det ibland blir billigare och att det oftast finns mängder med färdiga mallar och moduler. Ibland kan man på företaget även ha en uttalad policy om att man i möjligaste mån alltid skall välja Open Source lösningar. 
Vi på Perlin har erfarenhet av många olika varianter som t.ex. WordPress, Joomla, Drupal, osv. 
Men faktum är att vi gärna slår ett slag för det danska systemet Umbraco. Ofta har vi tillsammans med våra kunder kommit fram till att detta system uppfyller alla krav på det innehållshanteringssystem som önskas.

Umbraco är helt baserad på Microsofts välkända .Net plattform och innehåller en mängd grundfunktionalitet men samtidigt erbjuder det en stor flexibilitet både för utvecklaren och designern att skapa det perfekta systemet för den unika kunden. Läs gärna mer om Umbraco.

Andra alternativ

En del av våra kunder använder ett användarvänligt innehållshanteringssystem som vi själva har skapat och vidareutvecklat sedan 1998. Vi kallar det Impleo och det är ett system som i sin stomme innehåller de grundfunktioner som behövs för att hantera och publicera innehåll på en webbplats. Fördelen med Impleo är att det inte har några begränsningar överhuvudtaget för hur det kan anpassas. Inom ramverket för Impleo har vi utvecklat funktioner för alltifrån bokningssystem, e-handel till utbildningsapplikationer och mentometersystem.

Behöver du hjälp att hitta rätt publiceringsverktyg?

Du måste ange ditt namn
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange telefonnummer
Du måste ange meddelande
×
Genom att klicka på "Skicka" ovan så godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.