Umbraco konsult i Stockholm

Det finns mängder med CMS-system (innehållshanteringssystem / publiceringsverktyg) på marknaden men här vill vi gärna berätta om det som vi anser är ett av de allra bästa.

Umbraco CMS

Umbraco är ett s.k. Open Source system som från början är utvecklat i Danmark. Umbraco är helt baserad på Microsofts välkända .Net plattform och innehåller en mängd grundfunktionalitet men samtidigt erbjuder det en stor flexibilitet både för utvecklaren och designern att skapa det perfekta systemet för den unika kunden.

Umbraco har idag mer än 400 000 installationer världen över.

Just det att det är utvecklat i det strukturerade programmeringsspråket C# för Microsoft-miljöer ser vi som en stor fördel då det garanterar driftsäkerhet, långsiktighet och skalbarhet. Umbraco anses även vara ett av de säkrare systemen när det gäller att stå emot hackerattacker och liknande. 

Umbraco kommer med en mängd inbyggda funktioner för t.ex. användarhantering, redigering och publicering men fördelen med Umbraco jämfört med många andra Open Source-projekt är att systemet innebär näst intill total frihet när det gäller både design och funktionalitet. Detta gör att det är enkelt i Umbraco att skapa mallar som presenterar innehållet på ett väldigt effektivt sätt, inte minst ur ett s.k. SEO-perspektiv (sökmotoroptimering).

Att arbeta i Umbraco

Du som kund är kanske mest intresserad av hur det är att arbeta i Umbraco och vi vill påstå att det är ett av de mest intuitiva systemen på marknaden!
För den som så önskar så erbjuder vi alltid en introduktion i Umbraco och för den kund som vill fördjupa sig så finns det mängder av material på Umbracos "community" eller så kan vi skräddarsy en effektiv utbildning. Men faktum är att de flesta av våra kunder kommer igång direkt med redigering och publicering utan några särskilda utbildningsinsatser. Detta tack vare Umbracos logiska och enkla struktur.

Vi på Perlin Systems är Umbraco specialister

Vi på Perlin är en byrå som har jobbat som Umbraco utvecklare under lång tid och vi har utvecklat både enkla hemsidor och mer avancerade system med Umbraco som "bas". Bl.a. har vi kopplat ihop Umbraco med mentometersystem och andra tekniska plattformar. Vi har även medverkat som Umbraco konsulter ("senior advisers") vid riktigt stora projekt där vår expertis har kommit väl till pass för att skapa bra och hållbara system. 

Vill du veta mer om Umbraco...

...eller kanske diskutera andra lösningar för just ditt företag, kontakta gärna oss:

Du måste ange ditt namn
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange telefonnummer
Du måste ange meddelande
×
Genom att klicka på "Skicka" ovan så godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.