Nyttt samarbetsavtal med Svenska Agilityklubben

2022-10-27

Vi på Perlin Systems är glada och stolta över att Svenska Agilityklubben valde oss när det gäller förvaltning och vidareutvecklingen av deras system AGIDA

AGIDASvenska Agilityklubben är en specialklubb under Svenska Kennelklubben (SKK) med verksamhetsansvar för agility. Som huvudman för agility ansvarar Svenska Agilitykluubben för regelverk och central administration av utbildnings- och tävlingsverksamhet i agility inom hela SKK-organisationen.

AGIDA är systemet som möjliggör klubbens tävlingsverksamhet (registrering av hundar, tävlingar, tävlingsresultat, etc.). Systemet är utvecklat med Umbraco som grund. Eftersom vi på Perlin Systems är experter på Umbraco och systemutveckling så valde klubben oss som leverantör när deras tidigare leverantörer av olika anledningar ej kunde fortsätta uppdraget. Vi ser med glädje fram emot många års kommande samarbete med kunden och tackar för förtroendet.

 

Vill du veta mer om Umbraco och/eller hur vi kan hjälpa dig med webb- och systemutveckling, tveka inte att kontakta oss:

Du måste ange ditt namn
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange din e-postadress
Du måste ange telefonnummer
Du måste ange meddelande
×
Genom att klicka på "Skicka" ovan så godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

 

Till Vad händer på Perlin?