Nylansering av rovdjursskolan.se

2021-01-07

Rovdjursskolan.seRovdjurscentret De 5 Stora driver sedan 2007 rovdjursskolan.se som riktar sig speciellt till barn och skola. Detta eftersom man anser att det finns både behov och intresse av ett sakligt, intressant och kostnadsfritt material om rovdjur som är speciellt anpassat för barn och skolor.

Det var Perlin Systems som byggde den första versionen av rovdjursskolan.se redan år 2007. Sajten har fungerat väl under åren men naturligtvis var det dags för en modernisering och förnyelse. Att vi på Perlin Systems återigen fick förtroendet är vi förstås väldigt stolta över. Sajten är uppbyggd med CMS-systemet Umbraco som bas.
Det är även Perlin Systems som har byggt upp samtliga versioner av sajten www.de5stora.com allt sedan första  lanseringen 1998! Den nuvarande versionen av de5stora.com använder också Umbraco som grund.

Med medel från WWF och Strangells stiftelse har webbplatsen rovdjursskolan.se byggts om med modern teknik under hösten. Den som besökt webbplatsen förr kommer känna igen innehållet, men också upptäcka att den är betydligt mer användarvänlig, interaktiv och påfylld med nytt material i form av filmer, e-lektioner, quiz och annat roligt.

Besök gärna rovdjursskolan.se 

Till Vad händer på Perlin?