Ny webbplats åt Delfinbuss

2016-11-15

I dagarna hjälpte vi Delfinbuss att lansera en ny webbplats som ersätter deras gamla. Sajten finns både på svenska och engelska.

Vi på Perlin Systems är glada och stolta över att vi återigen fick förtroende när det gäller ny webbplats åt Delfinbuss, www.delfinbuss.se och www.delfinbuss.com.

Delfinbuss AB är ett av de starkaste varumvärken inom bussbranschen i Stockholm. Företaget anlitas ofta när vi har statsbesök och andra celebra gäster i staden. Delfinbuss grundades 1989 och har sakta men säkert vuxit så nu är de c:a 20 heltidsanställda med ungefär lika många fordon i fordonsparken.

Vi på Perlin fick uppdraget att ta fram en helt ny design till båda sajterna. Den nya designen, som naturligtvis är mobilanpassd (responsiv), känns både modern och även igenkännande då vi har valt att behålla vissa designelement för att även sajtens trogna besökare skall känna igen sig. Sajten bygger på CMS-systemet Umbraco men har även kopplingar till bokningssystemet som finns i ett system som heter Impleo.

Till Vad händer på Perlin?