Kundcase och annat

Ny sajt till C&U Partners

Vi på Perlin fick nöjet att hjälpa C&U Partners AB och Ulf Franzén när företagets nya sajt skulle byggas...  [Läs mer]

Några av de vi jobbar med

Här finner du ett axplock av våra kunder. Vi hjälper våra kunder med allt från design av enkla snygga hemsidor till avancerade webbstrategier och e-handelslösningar. Vårt kärnområde är Stockholm men som ni kan se nedan så arbetar vi även med företag runt om i landet.


Takeda Nycomed

Takeda Pharma AB

Vi har hjälpt Takeda (tidigare Nycomed) att samla ett tiotal produkt-, information- och kampanjsidor under ett och samma innehållshanteringssystem, Impleo, för effektiv hantering. Exempel på webbplatser, ibumetin.se och norlevo.se 


Saablogo

Saab AB

Saab är en av Perlins äldsta kunder. Webbplatsen saabaircraftleasing.com har förändrats många gånger under årens lopp. Även Saab använder vårt innehållshanteringssystem Impleo.


Naturens Bästa

Ekoturismföreningen / Naturens Bästa

Ekoturismföreningen driver två webbplatser. Dels föreningens egen sida och dels kvalitetsmärket Naturens Bästa. Perlin har tagit fram design och gränssnitt baserat på föreningens grafiska profil. Allt innehåll administreras via Impleo. Webbplatsen Naturens Bästa presenteras på både svenska och engelska. Vi är även stolta över att vi tillsammans med Ekoturismföreningen tilldelades Svenska Publishing Priset när webbplatsen lanserades.


Flygtorget

Flygtorget

Flygtorget har allt sedan 1999 haft Perlin som leverantör av webblösningar och nyhetsbrevshanteringssystem. Allt administreras via Impleo. Perlin har även tagit fram den grafiska profilen för Flygtorget.


Cykelringen

Cykelringen

Perlin har här byggt webbplatsen åt Cykelringen utifrån ett befintligt order-, lager-, faktureringssystem som har utvecklats av en av våra samarbetspartners.


Delfinbuss

Delfinbuss

Webbplatsen var från början tänkt endast som en företagspresentation men har under åren utvecklats till att även hantera nyhetsbrev, bussbokningar, lastlistor, statistik m.m. Webbplatsen presenteras både på svenska och engelska. Delfinbuss använder Impleo för administration av resorna och webbplatsens innehåll. Perlin har tagit fram webbplatsens design utifrån Delfinbuss grafiska profil.


Sveaskog

Sveaskog Naturupplevelser

Sveaskog Naturupplevelser arbetar med att utveckla skogens värden. De upplåter mark och vatten för jakt, fiske och naturupplevelser samt driver verksamheter där skogen och vattnet är kärnan i affärerna. Vi på Perlin har hjälpt Sveaskog att ta fram digitalt annonsmaterial för annonskampanjer som lyfter fram den här delen av Sveaskogs verksamhet.


De 5 Stora

De 5 Stora

Stiftelse bakom De 5 Stora driver den mycket omtalade och informativa webbplatsen De 5 Stora som handlar om våra stora rovdjur. Utöver denna sajt driver man även en systersajt, Rovdjursskolan, som framförallt riktar sig till skolungdomar i alla åldrar. Perlin har utvecklat det grafiska gränssnittet för båda webbplatserna och innehållet på webbplatserna samt i nyhetsbrev administreras via Impleo. Förutom webbplatserna har Perlin har även hjälpt kunden att utveckla applikationer för ett antal utställningsmontrar på rovdjurscentret


Etebra

Etebra

Perlin har utifrån företagets grafiska profil tagit fram designen för webbplatsen som administreras via Impleo. Funktionalitet finns för att automatikst hämta innehåll från tredje part för enklare och billigare underhållskostnader.


Magiq

Magiq Communication

Magiq Communication arbetar som konsulter inom läkemedelsbranschen. Perlin har i samarbete med Magiq tagit fram applikationer för bl.a. utbildning. Applikationerna har konfigurerats och administrerats via internet med ett system som har Impleo som grund. Därefter har applikationerna kunnat användas både på Internet och även som fristående applikationer på t.ex. USB-stick. Systemet möjliggör även att t.ex. under ett seminarie kunna koppla applikationen till ett mentometersystem som samlar in data till applikationen för direkt presentation eller senare bearbetning i Impleo. Bland kunderna märks några av Sveriges största läkemedelsbolag.